ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΡΑΝΟΙ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΓΕΡΑΝΟΙ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Η εταιρία ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ειδικεύεται στον τομέα των γερανομεταφορών - ανελκύσεων – ρυμουλκήσεων από το 1960, με γνώμονα την ασφαλή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας.

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή πείρα στις μεταφορές με γερανό και στην οδική βοήθεια. Η εταιρία ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ μέχρι σήμερα έχει εκτελέσει με απόλυτη επιτυχία εκατοντάδες εργασίες, μεταφοράς, ανέλκυσης, ανύψωσης και ρυμούλκησης για ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας με την εμπειρία τόσων χρόνων έχει εξυπηρετήσει περισσότερα από 80.000 μεταφορικά μέσα, μηχανήματα και βαρέα αντικείμενα με άρτια και συνεπή εκτέλεση κάθε εργασίας.

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται  στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης ,τέρμα Πόντου- Ιωνίας Περιοχή Β' ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης, όπου διατίθεται παρκινγκ φύλαξης βαρέων οχημάτων εμβαδού 4 στρεμμάτων.

Το προσωπικό της εταιρίας μας και τα άρτια εξοπλισμένα ιδιόκτητα οχήματα μας, προκειμένου να φροντίσουν για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά του φορτηγού, του λεωφορείου, του JCB, του ΙΧ, του Κλαρκ, του τρακτέρ, του σκάφους, των μηχανημάτων βρίσκονται σε ετοιμότητα 24ώρες το 24ωρο. Όλος ο εξοπλισμός μας και τα οχήματα μας είναι ασφαλισμένα και σε άριστη κατάσταση διαθέτοντας εμπρόθεσμης εγκυρότητας πιστοποιητικά άριστης λειτουργίας.

Η μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας τόσο στο χώρο της Οδικής Βοήθειας όσο και στις γερανομεταφορές, ανελκύσεις, ρυμουλκήσεις εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.

24ωρη oδική βοήθεια αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών βαρέων οχημάτων χωρίς συνδρομή

Αμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

O εξοπλισμός και τα οχήματα μας είναι ασφαλισμένα και σε άριστη κατάσταση διαθέτοντας εμπρόθεσμης εγκυρότητας πιστοποιητικά άριστης λειτουργίας.

Πολυετή πείρα στις γερανομεταφορές και στην οδική βοήθεια

Ιδιόκτητα οχήματα υπεύθυνη, εγγυημένη και ασφαλή μεταφορά

24 ώρες οδική βοήθεια

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Γρήγορη και ασφαλή μεταφορά δομικών μηχανημάτων. Οδοστρωτήρες, Τσαπάκια, Ανυψωτικά, Φορτωτές εκσκαφής.

Μεταφορά τοποθετήση μηχανημάτων με γερανό. Μεταφορές φορτηγών, λεωφορείων, JCB, Κλαρκ, τρακτέρ, εντός και εκτός πόλεως

ΓΕΡΑΝΟΙ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Τέρμα Πόντου και Ιωνίας Καλοχώρι, Τ.Κ. 57009
Ελλάδα
Τηλέφωνο: 6977970947
Τηλέφωνο: 6973359544
Email: